Priser

Fr.o.m Höstterminen 2016 ingår en försäkring på 50:- i kursavgiften för alla våra medlemmar under danslektionerna.

Barn = 1,5 år – 14 år.

Ungdom / Vuxen = Från det året man fyller 15 år och uppåt.

Studentrabatt = Studenter får 10 % rabatt på terminsavgiften mot uppvisande av studentlegitimation.

Drop in klasser (50:- läggs på din första drop in lektion)

Prislista

Villkor anmälning och betalning

Anmälan är bindande och avanmälan sker endast utan kostnad innan och under första terminsveckan. Efter denna vecka blir man betalningsskyldig för hela terminsbeloppet oavsett om man har varit närvarande på klass eller ej. Uppsägning av avtalet efter utsatt tid innebär att giltigt läkarintyg måste uppvisas.

Vid anmälan skickas en bekräftelse via email med betalningsinformation och information om terminsstart. Inbetalning sker i samband med denna bekräftelse, innan terminsstart. Det är endast med betald terminsavgift ni har säkrat er plats. 

Vid utebliven kursavgift reserverar vi oss rätten att ge er plats åt väntande reserv i andra terminsveckan. OBS! Detta gäller även om du är en tidigare/nuvarande elev på studion. För betalningsdetaljer se nedan.

Betalning

Betalning sker i samband med anmälan. För dig som anmäler dig innan terminsstart sker betalning via SWISH eller Bankgiro.

För anmälningar som inkommer efter terminsstart, se vår hemsida under VILLKOR. Behöver vi påminna dig om betalningen tillkommer en avgift om 50:- för varje påminnelse.

Swish: 1232 361020

Bankgiro: 5630-0650

OBS! Ange elevens namn och kurs i meddelandefältet vid betalning.

Avanmälan

Giltig avanmälan sker endast via email eller receptionen och måste vara oss tillhanda senast under första terminsveckan. Detta gäller oavsett när du har anmält dig/ditt barn. Avanmälan för elever under 18 år sker ENDAST genom målsman, inte genom andra danselever på klass.

Även vid sen terminsstart sker avanmälan utan kostnad samma vecka som anmälan inkommit till oss. Efter detta är anmälan bindande och man blir betalningsskyldig för hela terminsbeloppet. (Se sen terminsstart för betalningsdetaljer.)

Byte av klass/lägga till kurs efter terminstart

Om ni önskar byta kurs eller lägga till en klass under terminens gång går det bra. Detta sker i samråd med receptionen. Observera att inget avdrag görs på terminsavgift vid byte, kursen måste motsvara värdet, alternativt så får man lägga till en summa för önskad kurs.

Om du vill lägga till en kurs under terminens gång, så meddelar du receptionen och betalar därefter in resterande avgift för tillägget. För elever under 18 år gäller målsmans godkännande av tillägg via telefon eller email.

Prova på klasser

Första veckan på terminen är alltid en prova-på-vecka. Under denna vecka är alla klasser gratis att prova på. Anmäl dig i receptionen vid ankomst och meddela att du vill prova på klassen. Betalning för de kurser du önskar fortsätta delta i under terminen sker innan andra danstillfället. För en fortsatt garanterad plats i den grupp du vill prova på kan du anmäla dig via länken ANMÄLAN på hemsidan till den/de kurser du önskar prova på. Efter första prova-på-tillfället är det viktigt att du meddelar oss om du ej önskar fortsätta i gruppen, via email eller till receptionen, annars blir anmälan bindande. Om du inte har betalat in vid andra danstillfället men önskar gå kursen, så får du vid andra danstillfället betala för en enstaka klass. Lektionen dras sedan av vid inbetalning av hela terminsbeloppet.

Att prova på klasser utanför prova på veckan gäller endast för barn under 15 år och med No.1’s tillåtelse. Vuxna betalar för en drop-in klass, se prislista.

Drop in

Anmäl dig via vår länk ANMÄLAN och kom i god tid innan klass. Meddela i receptionen att du har kommit och swisha eller betala kontant på plats. Vi har även 10-kort för dig som önskar och då reduceras drop in priset något. Se prislista för drop in och 10-kort.

Sen terminstart

Om du önskar prova på en klass efter terminens start så betalar du för en drop in klass. Det är olika priser för vuxna och barn, se prislista. Om du eller ditt barn önskar gå resterande termin så dras denna drop in klass av på terminspriset. Alla elever har rätt till att ta igen samtliga missade lektioner på motsvarande klass under terminen, fråga i receptionen om val av klasser. Vid anmälan efter halva terminen görs avdrag på terminsavgiften.

Ta igen klasser

Om man har missat klasser under terminen har man tillfälle att under terminstid ta igen sina klasser på motsvarande lektion. Du bestämmer vilken lektion du/ditt barn skall ta igen på beroende på ålder och nivå. Du kommer fem minuter innan klass och anmäler i receptionen att du/ditt barn skall ta igen en klass, så blir in inskrivna och kan gå in på lektionen.

Det går bra att ta igen på alla stilar och klasser men vid drop in för yngre barn rekommenderar vi att ni e-mailar oss först så att vi kan rekommendera rätt klasser.

Öppettider

Måndag-torsdag: 15:45-21:00

Lördag: 08:45 - 15:00

Söndag: 10.00 - 15:00

Telefon

070-547 05 85

E-post

info@dansstudion-no1.se

eva@dansstudion-no1.se

Adress

Geijersgatan 8, 216 18 Limhamn