Om oss

Dansstudion No.1 grundades av Elizabeth Banke 1982 och Eva Jansson Hamberg tog över som konstnärlig ledare 1990 Under hennes ledning har hundratals elever dansat sig till bättre hälsa och vidare in i yrkeslivet.

Dansstudion No1 är en dansskola med bred profil. Vi tillhandahåller grunderna inom de flesta stilar, med tekniskt fokus i balett, jazz, stepp och contemporary. Vi är måna om hög kvalitet på lärare och undervisning, och våra utbildade danslärare ser till att din utveckling och dansglädje står i fokus. Oavsett ålder och ambition, är studion ditt andra hem – från dina första danssteg till en professionell nivå.

Dansa för dig själv och för att må bra! Vi har dansfamiljen du letar efter och många härliga klasser att välja bland. Fokus ligger på dansglädje och din egen personliga utveckling.

Dansa för en framtida karriär! Vi har erfarenheten och svaren på hur du skall ta din träning till nästa nivå. Tekniska grunder? Hjälp vid auditions? Kom in till oss. Vi lägger fokus på de ämnen som krävs för att satsa på en karriär inom dans, och vi hjälper dig att skräddarsy din träning. Fråga efter coaching möjligheter i receptionen.

Dansstudion No.1 har ett nära samarbete med systerstudion i Los Angeles. Detta innebär att No.1, kan erbjuda examina inom IDA (International Dance Acclaim).

”Sweat is a river that flows through the soul”

Öppettider

Måndag-torsdag: 15:45-21:00

Lördag: 09:15 - 15:15

Söndag: 10.00 - 15:30

Telefon

070-547 05 85

E-post

info@dansstudion-no1.se

eva@dansstudion-no1.se

Adress

Geijersgatan 8, 216 18 Limhamn