Limhamn 17/11

dec 9, 2020

Hej alla elever och föräldrar!

Vid en hastigt inkallad pressträff på måndagseftermiddagen den 16/11 inskärpte statsminister Stefan Löfven vikten av att följa myndigheternas direktiv och skärper restriktionerna för att stoppa smittspridningen av covid-19. Deltagargränsen för allmänna sammankomster sänks till åtta personer.
Och med dessa nya förhållningsregler som kommer att gälla fro.m tisdagen den 24/11 och fyra veckor framåt, kommer studion att fro.m tisdagen den 24/11 att stänga för juluppehåll.
Åter igen notera att den här veckan,v.47 och nästa måndag( 23/11) är de sista dagarna som studion håller öppet.
Ett snopet slut på denna hösttermin, men jag är ändå glad att vi har kunnat genomföra denna terminen så här långt med de restriktioner som vi har haft.
De lektioner som inte kan ges under hösten kommer under våren så långt det är möjligt att tas igen. Därför startar vi vårterminen redan i v. 4 och håller på fram till första veckan i juni.

Jag är så glad över att just ni väljer No1 och är så tacksam för fint samarbete under hösten. Jag har känt mig så omfamnad och trygg med att vi trots alla restriktioner har kunnat ge våra barn/ungdomar,och vuxna den undervisningen ni alla är värda.
Låt oss hoppas att vi till våren kan återgå till en mer normal tillvaro, men dans och glädje.
Vårterminens anmälningslänk öppnar på hemsidan den 1 december.
Har ni frågor om olika klassval/nivåer bara maila mig.

Största kramen

Eva

Senaste nyheter

Terminstart mån den 1 mars- to.m sön den 20 juni

Terminstart mån den 1 mars- to.m sön den 20 juni

Terminstart mån den 1 mars- to.m sön den 20 juni. Information om missade lektioner under hösten 2020, då No1 var tvungen att tidigare än planerat stänga för jullov, kommer att uppdateras under våren 2021.Påsklov stängt fro.m tis den 30/3 to.m mån den 5/4.

läs mer

Tidigare på No.1

KIYAP

KIYAP

https://www.youtube.com/watch?v=HcTmwlIcfd4&ab_channel=DansstudionNO.1

läs mer