Limhamn 17/11

dec 9, 2020

Hej alla elever och föräldrar!

Vid en hastigt inkallad pressträff på måndagseftermiddagen den 16/11 inskärpte statsminister Stefan Löfven vikten av att följa myndigheternas direktiv och skärper restriktionerna för att stoppa smittspridningen av covid-19. Deltagargränsen för allmänna sammankomster sänks till åtta personer.
Och med dessa nya förhållningsregler som kommer att gälla fro.m tisdagen den 24/11 och fyra veckor framåt, kommer studion att fro.m tisdagen den 24/11 att stänga för juluppehåll.
Åter igen notera att den här veckan,v.47 och nästa måndag( 23/11) är de sista dagarna som studion håller öppet.
Ett snopet slut på denna hösttermin, men jag är ändå glad att vi har kunnat genomföra denna terminen så här långt med de restriktioner som vi har haft.
De lektioner som inte kan ges under hösten kommer under våren så långt det är möjligt att tas igen. Därför startar vi vårterminen redan i v. 4 och håller på fram till första veckan i juni.

Jag är så glad över att just ni väljer No1 och är så tacksam för fint samarbete under hösten. Jag har känt mig så omfamnad och trygg med att vi trots alla restriktioner har kunnat ge våra barn/ungdomar,och vuxna den undervisningen ni alla är värda.
Låt oss hoppas att vi till våren kan återgå till en mer normal tillvaro, men dans och glädje.
Vårterminens anmälningslänk öppnar på hemsidan den 1 december.
Har ni frågor om olika klassval/nivåer bara maila mig.

Största kramen

Eva

Senaste nyheter

LIZA TO NINA

LIZA TO NINA

Under 22-23 oktober på Palladium - En hyllning till Liza Minnelli av Nina Pressing som började dansa på No.1 som liten. Teaterkonserten är koreograferad av Eva J Hamberg tillsammans med Sophie Kjellshög och flera av våra fina lärare från studion - Anton Swerkerström...

läs mer
Klassisk balett på Dansstudion No.1

Klassisk balett på Dansstudion No.1

I slutet av vårterminen 2021 visade våra äldsta balettelever upp sina färdigheter och framförde ett kortare stycke till Svansjön koreograferat av deras lärare Jeanette Larsson. Film av Fredrik Håkansson.

läs mer

Tidigare på No.1

AUDITION New Wave Crew

AUDITION New Wave Crew

Söndag 12/9 håller Deniz audition till sitt nya New Wave Crew! Tid: 14.30-15.30. Ingen föranmälan krävs! Hoppas att få se dig där!

läs mer
AUDITION till No.1’s Street Crew!

AUDITION till No.1’s Street Crew!

Torsdag 9 september är det dags för audition till No.1's nya Street Crew i ledning av Nicholas Lundin! Tid: 20.00-21.00. Ingen föranmälan krävs. Hoppas att se er där!

läs mer